... Samsung Galaxy A21s kopen? - Bekijk hier alle A21s Samsung telefoons

Samsung Galaxy A21s

De ideale high-endsmartphone

787 beoordelingen
4.6/5

Vind de beste Samsung Galaxy A21s deals

De Samsung Galaxy S21S: populairder dan ooit!

De Galaxy A21s komt met een grote 6.5 inch Infinity-O Display. Met de brede beeldverhouding strekt de content zich uit over het hele scherm. Maximaal genieten onderweg met de levendig HD+ beleving. Stream video’s, games en livestreams optimaal met de Samsung A21s.

Comfortable in de hand

Samsung heeft met de A21s veel tijd gestoken in de afwerking. Met de glanzende en holografische afwerking valt het toestel direct op. Door de mooie afgerond ehoeken van de behuizing blijft de A21s stevig in je hand liggen. Je kunt de Samsung Galaxy kiezen in verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit zwart, wit, blauw of rood.

Verbeterde batterij/accu

De vernieuwde batterij in de Galaxy S21s zorgt voor het eindeloos gebruik kunnen maken van je telefoon. De batterij van 5.000,Ah (gemiddeld) levert voldoende energie om te stream, delen en gamen. Is je accu leeg? Met de 15W Fast Charging-functie zorg je ervoor dat hij snel weer opgeladen is.

Met de QuadCam kun je een breder perspectief vastleggen

Kies voor ultrahoge resolutie met de primaire camera van 48MP voor superscherpe, heldere foto’s; of je nu overdag of ’s avonds fotografeert. Met de Ultra Wide Camera van 8MP leg je een nóg breder beeld vast dankzij de hoek van 123°. Gebruik de verbeterde Macro Camera van 2MP voor haarscherpe close-ups, en zet het onderwerp van je foto altijd in het middelpunt van de aandacht met Depth Camera van 2MP en zijn diverse Live Focus-effecten

Een Macro Camera die alles tot in het kleinste detail vastlegt

De in de Quad Camera geïntegreerde Macro Camera (40mm) van 2MP maakt heldere, hoogwaardige foto’s die de allerkleinste details van je close-ups weergeven. Creëer natuurlijke achtergrondblur om je onderwerp optimaal te laten schitteren.

Ultieme selfies zo gemaakt

Je wilt selfies die jou recht doen. Met de 13MP-camera aan de voorkant van de Galaxy A21s maak je heldere foto’s met een hoge resolutie voor een onovertroffen ”daytime look”. En met Live Focus vervaag je de achtergrond subtiel en wordt jouw gezicht het stralende middelpunt.

Ruime opslagcapaciteit

De Galaxy A21s heeft een hoge verwerkingssnelheid en een ruime opslagcapaciteit, zodat jij je kunt richten op wat er nu gebeurt. De geavanceerde Octa-core processor en 3, 4/6GB RAM staan garant voor soepele en efficiënte prestaties. Met een interne opslag van 32GB of 64GB kun je meer downloaden en hoef je minder te verwijderen. En met een 512GB microSD-kaart heb je zelfs nog meer mogelijkheden.

Fingerprint sensor

Vergemakkelijk mobiele toegang met beveiliging die je kunt vertrouwen. De Galaxy A21s heeft aan de achterzijde een Fingerprint Scanner waarmee je kunt inloggen op apps die worden ondersteund en waarmee je je toestel gemakkelijk kunt ontgrendelen.

Gezichtsherkenning

Ontgrendel je telefoon gemakkelijk en beveilig je gegevens met de gezichtsherkenningstechnologie van de Galaxy A21s. Hiermee kun je je telefoon in een oogopslag ontgrendelen en je persoonlijke gegevens beveiligen.

Vergelijk de Samsung Galaxy A21s.