... Samsung Galaxy S20 kopen? - Beste S20 telefoon deals van Samsung

Samsung Galaxy S20

De ideale high-endsmartphone

4840 beoordelingen
5/5

Vind de beste Samsung Galaxy S20 deals

Alles wat je wilt om alles te doen waar je van houdt

Dit is de smartphone voor wie alles wilt. We hebben naar jullie, onze fans, geluisterd en wat we hebben gecreëerd is een smartphone die geen compromissen sluit. Dit is de smartphone op maat gemaakt voor allerlei liefhebbers. Dus of je nu houdt van fotografie, gamen of je feed vult met alles wat je inspireert, wij hebben de ultieme combinatie van S20-innovatie samengesteld. Dit is de smartphone die je geeft wat je wilt, om meer te doen waar je van houdt.

Schaduwen om de regenboog jaloers te maken

Je smartphone ligt bijna altijd in je hand, dus het moet een perfecte aanvulling zijn op je stijl. Kies uit een breed scala aan trendy tinten met een strakke, matte afwerking, van groot en krachtig tot subtiel en klassiek.

Alle ogen gericht op het Infinity-O Display

Verbeter je zicht. Het 6.5″ Super AMOLED Infinity-O-scherm heeft nauwelijks randen en een superkleine opening voor de camera. Dit zorgt voor een meeslepend scherm dat gamen, streamen en videobellen veel leuker maakt.

De professionele camera met drie lenzen

Met drie camera’s aan de achterzijde kun je die professionele, #nofilter opname met gemak maken. Stel de scène in beeld met de groothoekcamera, ga dan breder met de ultra groothoekcamera of zoom in met 3x optische zoom op de telefoto camera.

Verplaats je van de menigte naar de eerste rij

Krijg VIP-toegang – met 30x Space Zoom kun je van de ene kant van de kamer naar de andere inzoomen. Met de combinatie van 3x optische zoom en 30x superresolutiezoom kun je een close-up van de scène krijgen zonder je voeten te bewegen.

Single Take verandert je in een professionele contentmaker met één tik op de sluiter. Maak een opname van maximaal 15 seconden en laat je smartphone het werk doen. Zodra het klaar is, ga je naar de galerij om een verscheidenheid aan video’s, foto’s en meer te ontdekken.

Ga van selfies naar zelfportretten

Met een 32 MP camera aan de voorkant worden je selfies en vlogs naar een heel nieuw niveau getild. Wees de ster van de foto en geniet van meer details in je foto’s en video’s.

Dankzij LTE en Wi-Fi 6 kun je razendsnel streamen

Tot 2,0 Gbps LTE geeft je krachtige datasnelheden, terwijl Wi-Fi 6 je veilig en met een lage latentie verbindt, zelfs op een drukke plek. Dus of je nu verbinding hebt met LTE of Wi-Fi, je kunt in realtime gamen met weinig vertraging.

Ons meest soepele scrollende scherm om al je feeds bij te houden

Twee keer zo snel als veel andere schermen van smartphones, vernieuwt het Super AMOLED-scherm zich met een supersoepele 120 Hz om de actie helder te houden en de aanraakreactie snel te houden. Of je nu gewoon door de tijdlijn scrolt of door je galerij bladert, het scherm beweegt snel en zonder schokken.

All-Day Intelligent Battery, zodat je urenlang kunt spelen

Leef je leven zonder je zorgen te maken waar je je smartphone kunt aansluiten. De batterij van 4500 mAh (standaard) geeft je smartphone het vermogen dat hij nodig heeft om de hele dag mee te gaan, en hij is intelligent genoeg om stroom te sparen voor wanneer je hem echt nodig hebt.

De telefoon die sneller denkt dan snel

Profiteer optimaal van hoge datasnelheden en cloudgebaseerde inhoud met onze nieuwste S20-chipsetinnovatie en 6 GB RAM. Dit alles plus de verbeterde NPU tilt prestaties naar een nieuw niveau, dus het overschakelen van app naar app gaat naadloos, livestreams komen duidelijk door en je hebt kracht waarmee je door kunt gamen naar de overwinning.

Vergelijk de Samsung Galaxy S20.