... Samsung Galaxy s21 kopen? - Beste s21 telefoon deals van Samsung

Samsung Galaxy s21

Galaxy S21 | S21+ 5G

787 beoordelingen
4.6/5

Vind de beste Samsung Galaxy s21 deals

De Samsung Galaxy S21 los kopen

De Samsung Galaxy S21 werd op 14 januari gepresenteerd en is sinds eind januari 2021 in Nederland te koop. Samsung presenteerde zijn nieuwste vlaggenschip iets eerder dan normaal, want voorgaande jaren koos het bedrijf telkens voor een onthulling in februari of maart. De Samsung S21 werd samen met de Samsung S21 Plus en Samsung S21 Ultra aangekondigd.

De prijs van een Samsung Galaxy S21 los toestel

De Samsung S21 met 128GB aan opslagruimte heeft een adviesprijs van 849 euro. Kies je voor de versie met 256GB aan opslagruimte, die overigens wel dezelfde hoeveelheid werkgeheugen heeft (8GB), dan geldt een adviesprijs van 899 euro. Via de prijsvergelijkers van Android Planet bespaar je echter al gauw geld.

De voorganger van de S21, de Samsung S20, kostte 999 euro toen hij uitkwam. De Galaxy S21 Plus begint bij 1049 euro en voor de Galaxy S21 Ultra betaal je minimaal 1349 euro. Enkele maanden na de lancering is de prijs echter al een stuk gedaald. Via de prijsvergelijkers van Android Planet zie je wat de huidige prijzen zijn. Zo kun je eenvoudig besparen.

Wie koopt deze smartphone?

De Samsung S21 is het topmodel van Samsung. Alle apps draaien daarom zeer soepel. Je koopt deze telefoon (en de Plus/Ultra-versie) als je een toptoestel wil en dat ook kunt betalen. Dat gezegd hebbende, is de S21 een stukje goedkoper dan andere smartphones in deze klasse. Je krijgt dus een zeer goed toestel tegen een zeer goede prijs. Dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Is deze telefoon geschikt voor de toekomst?

Zeker weten. De Samsung S21 werd begin 2021 beschikbaar en is dus relatief nieuw. Afhankelijk van de versie die je koopt, ben je ook nog eens klaar voor 5G. De software updates zijn daarnaast frequent en gaan door tot lang in de toekomst. Met deze telefoon ben je dus overal klaar voor. Ben je nu toe aan een nieuw toestel? Dan is de Samsung S21 los toestel een prima keuze.

De Samsung S21 los toestel of met abonnement?

Je hebt de keuze om een Samsung S21 los toestel of met abonnement te kopen. Het voordeel van een abonnement is natuurlijk dat je maandelijks een bedrag betaalt, waardoor je de kosten kunt spreiden en vaak nog wat korting krijgt op het toestel.

Het nadeel van een abonnement is dat je een BKR-registratie kunt krijgen omdat je technisch gezien een lening afsluit voor de telefoon. Door een Samsung S21 los toestel te kopen, heb je dat probleem niet en hoef je daar verder niet over na te denken. De keuze is uiteraard aan jezelf.

Waar vind ik de beste deal voor deze smartphone?

Ben jij op zoek naar een Samsung S21 los toestel? Kijk dan niet verder. Als je naar boven scrollt, vind je namelijk onze prijsvergelijker die zichzelf altijd up-to-date houdt. Om het makkelijk te maken staat de beste prijs altijd bovenaan. Met de filteropties zorg je er bovendien voor dat jij precies het model vindt die je zoekt. Zo kun je filteren op kleur, hoeveelheid geheugen, provider en meer. Dit maakt het vinden van de beste deal voor jou zo makkelijk mogelijk.

Zodra je jouw deal gevonden hebt, klik je simpelweg op de groene knop met ‘Naar aanbieding’. Je komt dan op de productpagina van jouw gekozen aanbieder. Je kunt daar de Samsung S21 kopen.

Vergelijk de Samsung Galaxy S21